VIDIKOVCI & POGLEDI - ČETVRTI DOBAR RAZLOG ZA POSJETITI ŽUMBERAK / na HRVATSKOM


Evo što kažu zadovoljni gosti hostela Flores u Žumberku, ovdje je korisno dodati da ovaj turistički objekt može dati smještaj i onim osobama koje imaju otežano kretanje.

VIDIKOVCI I POGLEDI, ČETVRTI DOBAR RAZLOG ZA POSJETITI ŽUMBERAK 
Ove nedjelje imali smo zanimljiv događaj u Žumberku, vjersko proštenje svetog Nikole u crkvi svetog Nikole u lokalnom mjestu Badovinci, kojom se obilježava prijenos kosti tog sveca iz rodnog grada u maloj Aziji u Italiju gdje se i danas čuvaju. Taj vjerski blagdan se ovdje već dugo obilježava, osobito u mjesnoj grkokatoličkoj crkvi sv. Nikole, što je prigoda da se tu susretnu i brojni stanovnici i prijatelji Žumberka. Svetu misu je vodio mjesni župnik za područje Žumberka Marjan Jeftimov, a na poljani ispred crkve održan je i kulturni program s glazbom i lokalnom folklornom grupom, kao što možete vidjeti na ovim slikama.







Kao što sam već prije pisao u nekim tekstovima na blogu te snimao u youtube filmovima, na Žumberku provodimo turistički projekt Žumberak - PERFECTA TERRA FUTURA, kojom promoviramo ovaj kraj kao zemlju turizma i futurizma, kako bi povezali kulturne i turističke sadržaje Žumberka. Evo gdje se nalazimo.




U ovoj objavi dodajem i još neke zanimljive slike Žumberka.





Turistički gosti hostela Flores i ruralnog gospodarstva Podžumberak, mogu također naručiti kod nas sva 3 dnevna obroka hrane. Za strane goste valja spomenuti da osim engleskog jezika također govorimo dovoljno dobro i njemački i talijanski jezik.




Oni koji žele pročitati moje prijašnje tekstove o turizmu, književnosti i drugim vrstama umjetničkog izražavanja, ovdje i na drugim društvenim mrežama na kojima sam otvorio svoj profil, navest ću ovdje primjere društvenih mreža na kojima sam najaktivniji. Želim Vam ugodno čitanje i gledanje.





Na ovoj facebook grupi možete vidjeti još mnogo slika lijepe prirode Žumberka.


A u ovom kratkom filmu možete vidjeti otvoren pogled s vidikovca na okolne bregove i doline Žumberka uz crkvu u mjestu Donji Oštrc.



Hostel FLORES Vam dakle nudi bogatu i zanimljivu kulturnu i turističku ponudu ili kako smo to 
slikovito nazvali:



Internacionalne booking stranice na kojima smo prisutni s osvrtima naših gostiju koje možete pronaći u gornjem desnom uglu stranice. 



Kao što sam već pisao u prijašnjim tekstovima na blogu, hostel Flores se nalazi u Žumberku, prekrasnom parku prirode u Hrvatskoj, te u njemu možete rezervirati smještaj putem naše web stranice


ili putem internacionalnih booking stranica

booking.com
airbnb.com
tripadvisor.com

možete također dati svoje komentare i prijedloge na moje profile:
Igor Suljagic (@IgorSuljagic) | Twitter
Igor Suljagic Facebook
i
Igor Suljagic Linkedin

Kao što u gornjem desnom uglu članka možete i podijeliti (šerati) blog post koji vam se svidio.



Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

The Change of World Superpowers Happens Right Now... in Football / in ENGLISH

New Tales of Past and Future of My Zumberak (look what's NEW on my youtube!) / in ENGLISH

Rock intro to the topic of the month: BECK - MAGIC POTION THAT WILL GIVE YOU POWER / in ENGLISH